10 Superfoods for bedre hud

SUPERFOODS FOR BEDRE HUD

Vi snakker om superfoods. Næringsrik mat som gir kroppen og huden store mengder antioksidanter. Teamet på GLOWBIOTICS vet hvor vanskelig det kan være å opprettholde et sunt kosthold når du sitter fast hjemme. En måte vi kan spise sunt og holde huden vår ser ut og føles bra når vi gjør vårt for å forhindre spredning av COVID-19 ved å opprettholde sosial distanse, er å hjelpe vårt samfunn med probiotisk hud kan fans vifte renere ved å gi deg en liste over noen gode supermater å plukke opp neste gang du drar til supermarkedet.

HVA ER SUPERFOODS?

Supermat er næringstett mat som forsyner kroppen og huden med store mengder antioksidanter.

HVORDAN HJELPER SUPERFOODS HUDEN MIN?

Superfoods støtter sunn hud ved å levere viktige fettsyrer og viktige påfyllingsingredienser for å berike og styrke huden. Noen supermatvarer har vist seg å ha beroligende, betennelsesdempende fordeler også, noe som er viktig for å balansere hudens mikrobiome.

SUPERFOODS FOR SUNNERE HUD

Enten du leter etter mat for klar hud, mat for glødende hud, eller bare vil ha hud som ser ut og føles best, både å spise og bruke supermat kan hjelpe. Etter å ha undersøkt forskningen – som vi alltid gjør før vi har kommet med noen hudpleieanbefalinger – har vi kommet med en liste over de 10 supermatvarene for hud, som vi alle bruker i produktene våre.

Nedenfor er noen få supermater som har vist seg å være gunstig for sunn hud, det er mange flere. Akkurat som det er mange antioksidanter som hjelper huden, er det mye supermat som forbedrer hudens utseende. Disse supermatene er blant de mest undersøkte:

FLAXSJEDOLJE OG NATURLIG FUKTNING FOR HUD

Linfrøolje (også kjent som linolje) er en rik kilde til omega-3 fettsyrer, som har en uttalt fuktighetsgivende og beroligende virkning på huden.

CHIA SEED OLJE FOR HUDRØNNHET OG IRRITASJON

Chia er en annen rik kilde til omega-3 fettsyrer, sammen med andre påfyll av fettsyrer og potente antioksidanter. Det fungerer for å synlig redusere rødhet og hjelpe hudens overflate til å bli mindre følsomme.

BLUEBERRIES OG KALMERER DIN HUD

Som alle mørke og fargede bær (hvorav mange regnes som supermat) er blåbær en fenomenal kilde til antioksidanter kjent som polyfenoler, som har en bemerkelsesverdig evne til å synlig roe huden. Hud blir bombardert daglig med ting som kan følsomgjøres, så alt du kan gjøre for å forsvare deg mot denne skaden fører til bedre hud.

ARUGULA FOR HELSE HUD

Denne grønne grønns dype fargen er bevis på antioksidantene den inneholder, inkludert planten polyfenol ingrediens quercetin. Det er også en kilde til påfyll av fettsyrer som palmitinsyre og lysende azelainsyre.

Ingefær for beroligende hudinflammasjon og irrittasjon Ingefær er mest kjent for sine antioksidanter og betennelsesdempende egenskaper som finnes i roten til krydderet. For ikke å nevne studier viser at ingefær kan ha en beroligende effekt på huden, så ikke bli overrasket når du ser det på ansiktsmenyer også.

HAVRE TIL SKINNFUKTIGHET OG TØRRHET


Havre er milde kraftverk av beroligende forbindelser som minimerer tegn på forverret hud og letter ubehagelig tørrhet.

TURMERIC FOR HUDSUNDHET

Dette krydderet er en naturlig kilde til curcumin og den derivater, ingredienser som har kraftig antioksidant og beroligende evne. Et voksende forskningsresultat har vist at aktuell anvendelse av curcumin-avledede ingredienser synlig forbedrer mange hudproblemer.

OLJEOLJE FOR SUND HUDTEKTUR, TONE OG RESILIENCE Ikke bare til matlaging eller salatdressing, olivenoljes fettsyre og antioksidantinnhold kan forbedre hudens tekstur, tone og spenst dramatisk.

GRØNN TE FOR RYKKELIG OG GJEMMENDE HUDVERN

Denne populære drikken er blant de mest undersøkte antioksidantene regnes også som den mest effektive for å møte aldringstegn, inkludert rynker og tap av fasthet. En komponent i grønn te, kjent som epigallocatechin gallate (EGCG), er spesielt imponerende.

RØDE DRUER FOR ALDRING AV HUDBESKYTTELSE

Alle typer druer er en god kilde til antioksidanter for huden, men røde druer er en naturlig kilde til den spennende antioksidanten resveratrol. Studier har vist at aktuell anvendelse av resveratrol hjelper til med å beskytte hudens overflate mot aldrende elementer, samtidig som den fremmer en jevn hudfarge.

Så neste gang du legger ut handlelisten din, bør du tenke på hva du vil legge i kroppen din, som kan hjelpe deg med å forbedre huden din også.

Husk også å besøke vår hudpleieproduktside for å finne flere alternativer for å holde gløden i gang med hjelp fra teamet hos GLOWBIOTICS. Enten du har rødhet, tørr hud eller kviser, vi er sikre på at vi kan hjelpe deg med å få kontroll over huden din. Besøk vår forside hudpleie for å lære mer nå!

Recent Posts

Meny