5 Ting du gjør som forårsaker kviser på haka, i panna og på ryggen

forårsaker kviser

Nå har du sannsynligvis lest den store andelen hudpleieartikler som forteller deg at en av nøklene til å nappe kviser i kroppen for klar, strålende hud starter med en sunn innside. For det meste er denne informasjonen veldig nøyaktig – hvis du fyller på tomme kalorier som er full av konserveringsmidler (chips, brus, fastfood, etc.), ikke bare vil du føle deg forferdelig, vil huden din begynne å se og føle på den måten også – ikke sant?

Å fylle på ferske råvarer, drikke mye vann og øke proteininntaket ditt skaper balanse i kostholdet ditt og kan også hjelpe deg med å oppnå den livlige, klare og ungdommelige hudfargen som enhver hudkyndig gal ønsker. Les om superfoods.

Men er det å kutte ut søppelmat nok til å kjempe mot utbrudd?

Hva er de vanligste 5 ting du gjør som forårsaker kviser på haka, i panna og på ryggen?

Hva forårsaker kviser

Hva forårsaker kviser

Hvis du vil bli kvitt kviser og acne må du jobbe med din livstil, ikke kun fokusere på om du har fet hud, uren hud, tørr hud ved tilfelder av kviseutbrudd.

Den dårlige nyheten om kviser: det er massevis av kviserutløsere som vi utsetter oss for hver dag – selv noen som ikke ser ut som om de har noe med hudpleie å gjøre i det hele tatt (bare sjekk nr. 2 på listen nedenfor).

Den gode nyheten: disse utløserne kan helt unngås!

Uten å besøke hudlege!

Les videre for å lære om disse uventede kvise-årsakene og hva du kan gjøre for å bli kvitt kviser fra livet ditt.

Du kan føde en mindre matallergi

matallergi og kviser i hud

Visst kan det hende du følger et fornuftig kosthold, men hvis du fremdeles opplever breakouts med jevne mellomrom, kan det være på tide å se på hva du fyller tallerkenene dine med. De vanligste matallergene assosiert med kroniske hudtilstander, hovedsakelig kviser, er gluten, meieri, koffein, alkohol og sukker.

Hvis å unngå disse allergenene helt virker som en umulig kamp du ikke er villig til å ta på deg, jeg får det til – jeg synes jeg er dagdrømmer om ost på daglig basis, og jeg ville ikke engang kunne skrive denne artikkelen uten min morgen java. Den gode nyheten er bare fordi du er følsom for en av disse vanligste matallergener betyr ikke at du er følsom for dem alle. Prøv å blande ett allergen på tid i to uker for å se hvordan du føler deg og hvordan huden din reagerer. Før en matdagbok under disse forsøkene og vær oppmerksom på om du endte med å bryte ut etter at du har introdusert det på nytt allergen tilbake i kostholdet ditt.

Du bruker feil tannkrem

Du bruker feil tannkrem

Jeg fortalte deg. Hjernen blir SPRENGT. Hvis du opplever ubehagelige støt rundt leppene, kan det hende du må se på tannkremen din som den skyldige. “Vanlige ingredienser som er sett i vanlige tannkremformuleringer, som fluorid og sulfater, har vist seg å være potensielle triggere i en kviserlignende tilstand rundt munnen, kjent som perioral dermatitt,” sier Daniel Clary, LE, COE og Director of Global Education hos GLOWBIOTICS. Vi foreslår å holde oss til mer naturlige tannkremer som ikke inneholder disse ingrediensene. Og før du blir opprørt over at vi tar den hvite tannkremen din bort… ingen frykt, det er nok av naturlige tannkremer med hvithetemuligheter der ute!

Du forstyrrer hudens naturlige pH

forstyrrer hudens naturlige pH

Akkurat som deg, trenger huden din balanse for å holde seg lykkelig og fungere ordentlig. Neste gang du renser ansiktet, ta en titt på ingrediensene som er oppført på flasken. Hvis du ser ordene Sodium Lauryl Sulfate eller Sodium Laureth Sulfate eller forkortelsene deres (henholdsvis SLS eller SLES), er det på tide å ta farvel med rengjøringsmidlet ditt. Rensemidler med sulfater vil gjøre huden din ekstremt alkalisk og vil kaste av den naturlige pH-verdien som kan utløse betennelse når huden din blir utsatt for miljøfaktorer. Se etter et rengjøringsmiddel som er 100% sulfatfritt for å hjelpe huden din med å opprettholde riktig pH, fuktighet, vitalitet … og lykke.

Sterke lys, storby … dårlige utbrudd. La oss avgifte til retoks!

Når du bor i en by som Oslo eller Bergen, eller et svært overbelastet område i en hvilken som helst by, vil du bli utsatt for flere miljøgifter enn beboerne i forstaden. Selv om du opprettholder et riktig kosthold, må du fremdeles forbedre avgiftningsspillet for å kvitte kroppen med skadelige giftstoffer. Her er et par tips for å hjelpe deg med å sette i gang prosessen:

Prøv å praktisere yoga noen ganger i uken

Prøv å praktisere yoga noen ganger i uken

Vendinger hjelper til i avgiftningsprosessen – pluss at de føler seg virkelig bra!!!

Ta regelmessige Epsom-saltbad for å hjelpe til med å trekke ut giftstoffer da kroppen din tar opp vital magnesium. Mål 3 til 4 ganger i uken. Jeg liker å ta mine Epsom-saltbad etter yogatreningene mine, siden de hjelper til med muskelgjenoppretting og også hjelper deg å bli “zened out” selv etter Savasana.
Bruk behandlingsprodukter eller masker som er spesielt laget for å rense huden din. Prøv å bruke denne daglige behandlingen som inkluderer Chelasyn, en ingrediens som hjelper med å avgifte huden; en eller to ganger i uken, bruk en rensende leiremaske for å hjelpe med å trekke ut daglige miljøgifter. Kan jeg foreslå å gjøre en maske mens du tar et Epsom saltbad? Høres ut som himmelen!

Bruk et solskjold hver morgen før du går ut som er rik, er beskyttende sinkoksid og titandioksid.

Les også om Solkrem & solbeskyttelse.

Hudpleierutinen din har ikke endret seg hele året

Husk at det å si: “Variasjon er livets krydder!”? Vel, det samme kan sies for hudpleie diett. Vi blir stadig påminnet om å spise sesongmessig av helse- og velværeeksperter for optimal helse, men visste du at du også trenger å bytte opp hudpleieoppsettet ditt også? Hva din tørste og vindhakkede hud trenger om vinteren er veldig annerledes enn hva din svette og klissete hud trenger om sommeren. Kraftige kremer som er i kaldt vær, kan være for rike for huden din om sommeren og kan føre til utbrudd; den lette, oljeabsorberende hydratoren din er kanskje ikke fuktighetsgivende nok til å tåle tøffe temperaturer og kan også forårsake utbrudd hvis huden din blir irritert nok.

Og mens vi er i emnet hvis du bytter ut hudpleieprodukter, hvis du fremdeles er under inntrykk av at den benzoylperoksidbelastede ansiktsvasken du brukte på videregående skole for å bekjempe utbrudd, er passende å bruke i 30- og 40-årene, er du feil. Akkurat som at huden din krever forskjellige vitaminer og næringsstoffer når årstidene endrer seg, når du eldes (naturligvis grasiøst), endres også hudens behov. I stedet for å pirke harde aktuelle kviser som bare vil irritere huden din, kan du prøve å bruke en skånsom kviserrenser med 2% salisylsyre og en oljeabsorberende hydrator for å opprettholde balansen.

Bli kvitt kviser på haka, i panna og på ryggen uten å besøke hudlege. Klikk her for å se produkter som kan hjelpe deg, som hundrevis av andre.

kviser og kviserutløsere

Recent Posts

Meny