En sund hudrutine året rundt

En sund hudrutine året rundt

Når været skifter til stigende temperaturer og klissete, kraftig fuktighet, er det viktig at hudpleieproduktene dine, hudrutine, og måten du bruker dem på, reflekterer den sesongmessige endringen. Om våren kommer naturlige oljer tilbake i balanse etter den tørre vinteren.

For å hjelpe deg med å tyde hvilke produkter du skal bruke i vårværet her, er noen skjønnhetstips for å oppdatere hudpleierutinen din for å få den gløden tilbake!

Sunne hudrutiner og noen gode tips

Se din favoritt hudpleier! Når vinterhalvåret forsvinner, er det på tide å kaste den vintermasken med tørre, døde celler som har samlet seg på overflaten av huden din. En profesjonell skreller er den beste måten å avsløre den vakre glødende huden som venter på å hilse på det varmere været. Ikke la ordet “skrelle” bekymre deg, skrellene mammaen din kan ha fått år siden er ikke mer.

En lett skrellebehandling som GLOWBIOTICS Nourishing Peel kan lette og mikroskopisk eksfoliere overflaten på huden, mens du tilfører fuktighet, lysstyrke og en foryngende glød til din hudfarge. Opprettholde den gløden med ditt daglige regime. Det er på tide å legge bort de dype, tunge fuktighetskremene fra vinteren og lette opp med hudkjølende hydratorer som gir huden en drink vann i stedet for tunge oljer.

Start en ny hudrutine…Prøv GLOWBIOTICS Probiotics Instant Refreshing Gel Hydrator.

Denne lette, forfriskende hydratoren er perfekt for de varme, fuktige dagene fremover.

Få gløden din! Prøv å legge til et løft av “glød” til huden din med vår Probiotic HydraGlow Cream Oil. Denne lette kremoljen er det perfekte tilskuddet til ethvert hudpleieprogram. Mineralkomplekset gir en vakker, lysende glød til huden din uten å være glitrende. Bruk alene, eller bland litt med foundationen din, eller SPF. Perfekt produkt for å gi litt ekstra utstråling til din hudfarge.

SPF, SPF, SPF…. Nevnte vi SPF?

Mer solskinn betyr at SPF er enda mer viktig nå enn det var de siste par månedene.

Å beskytte huden din mot solstrålene er avgjørende for å opprettholde hudens helse. Det betyr at du bruker SPF 30 for å beskytte deg mot solens ødeleggende stråler. Minerale solkremer med aktive ingredienser som sinkoksid har en tendens til å være mindre irriterende for reaktive hudtyper, som vår tonede solkrem SPF 30 Broad Spectrum UVA / UVB.

Denne unike vannfrie og oljefrie, tonede formuleringen er perfekt for de ingen sminkedagene (prøv å blande litt av HydraGlow Cream Oil med det) eller den perfekte grunningen til ditt favorittfundament.

Drikk vann, mye vann for å forbedre din hudrutine! Når været blir varmere og friluftsliv øker, er det på tide å støve av vannflasken og holde den full. Å holde seg hydrert på innsiden er en av de beste måtene å se hydrert og balansert hud på utsiden.

Hvis vanlig vann er vanskelig for deg å drikke i store mengder, kan du prøve å tilsette litt smak, sitron, kalk, agurk eller annen frukt som kan gi litt naturlig smak for å “våren” deg til bedre hydrert hud.

Recent Posts

Meny