Ofte stilte spørsmål

HVORFOR TRENGER JEG PROBIOTIKK I HUDPLEIE?

I likhet med probiotika for tarmen, trenger huden vår de gunstige bakteriene som sitter på overflaten av huden. Uten disse hudvennlige mikrofloraene blir huden mer mottakelig for invaderende patogener, miljøagenter og for tidlig aldring. Bruk av aktuell probiotika i GLOWBIOTICS-produktene øker hudbarriereintegriteten og reduserer betennelse. De ber hudens immunceller til å stimulere reparative molekyler som produserer viktige strukturelle proteiner som kollagen.

HVA ER PROBIOTISKE DERIVERTE BIOAKTIVER?

Levende bakteriestammer har ikke vist seg å være like gunstige når de brukes lokalt på grunn av deres iboende begrensninger med hensyn til stabilitet og molekylvekt. Studier har vist at det IKKE er hele den levende probiotiske bakteriecellen som er nødvendig for den probiotiske aktiviteten. Probiotiske deriverte bioaktiver eller PDB-er er det som produseres når levende stammer settes gjennom en spesiell gjæringsprosess. Dette tillater en naturlig sekresjon av et sekundært molekyl. Det er vist at disse molekylene forbedrer hudens fornyelsesprosess.

SKAL IKKE PROBIOTIKK BLI KJØLET?

GLOWBIOTICS bruker de spesialiserte Probiotic Derived Bioactives (PDB) som er de ikke-levende, derfor trenger ikke å bli nedkjølt.

JEG TAR ORAL PROBIOTIKK; TRENGER JEG GLOWBIOTIKKPRODUKTER FOR HUDET mitt?

Mens muntlig probiotika og aktuell probiotika fungerer på en veldig lignende måte, vil du fremdeles trenge aktuell probiotika for å stimulere ønsket reparasjons- og fornyelsesprosess på huden.

HVA ER PREBIOTIKK, OG HVORFOR ER DE VIKTIG FOR HUDHELSE?

Prebiotika er i utgangspunktet “maten” for probiotika, noe som hjelper til med å opprettholde en bedre balanse av den gunstige mikrofloraen på huden. De brukes synergistisk med probiotika for å forbedre resultatene.

HVORDAN INCORPORERER JEG GLOWBIOTICS PROBIOTISKE OG PREBIOTISKE PRODUKTER I MIT DAGLIGE HUDVAREORGIMEN?

GLOWBIOTICS har seks forskjellige probiotiske hydratorer for å dekke behovet til alle hudtyper. GLOWBIOTICS-hydratorene dine kan brukes til dag- eller natthydrering og lagvis over behandlingsserumene dine. GLOWBIOTICS-rensemidlene inneholder prebiotika for å forberede huden best mulig på den probiotiske aktiviteten.

TRENGER JEG GLOBBIOTIKK PROBIOTISKE PRODUKTER HVIS JEG ALLTID bruker en antioksidant og en vekstfaktor?

Antioksidanter og vekstfaktorer har sin egen unike funksjon med hensyn til aldring og hudhelse. GLOWBIOTICS-probiotika-produktene gir den ekstra fordelen med kontinuerlig hudreparasjon og fornyelse og kan brukes sammen med andre hudpleieingredienser.

ER GLOWBIOTICS PRODUKTER TESTET PÅ DYR?

GLOWBIOTICS-produktene er ikke testet på dyr.

HVA BETYR DET AT GLOWBIOTICS ER EN “RENE” LINJE?

Hos GLOWBIOTICS forstår vi viktigheten av å unngå ingredienser som kan forårsake skade. Dette inkluderer bruk av xenoøstrogener som er kjent for å forstyrre viktige hormonelle og reproduktive prosesser i kroppen. Til dette formål er GLOWBIOTICS-produktene blitt formulert uten de viktigste xenoøstrogenene som ofte finnes i andre hudpleieprodukter. Disse inkluderer parabener, ftalater, sulfater, mineralolje og kunstige fargestoffer.

HVA ER PARABENS?

Parabener er definert som kjemikalier som brukes som konserveringsmidler for å bekjempe bakterier og sopp i mat, kosmetikk, toalettsaker og legemidler. Vi har en høyere eksponering for parabener med kosmetikk / toalettartikler da de omgår GI-kanalen der de kan være ødelagt. Studier viser at de kan være knyttet til kreft og har blitt funnet i brystsvulster. De fleste produkter som selges i massemarkedet vil inneholde parabener og mange inneholder 3-5 forskjellige parabener.

INNEHOLDER GLOWBIOTICS PRODUKTER PARABENS?

GLOWBIOTICS produkter er formulert parabenfrie.

HVA ER FTHALATER?

Ftalater er definert som estere av ftalinsyre og brukes hovedsakelig som myknere (stoffer som tilfører fleksibilitet, gjennomsiktighet, holdbarhet og lang levetid). De fleste land i Europa har forbudt ftalater i produktene sine, men FDA tillater fortsatt bruk av ftalater i mange produkter i USA. Når plasten eldes og nebbet ned, akselererer frigjøringen av ftalater. Ftalater er hormonforstyrrende stoffer – knyttet til brystkreft og fødselsskader. Det er også ny informasjon som knytter ftalater og den tidlige menopausen.

HVA ER SULFATER?

Sulfater (SLS) er overflateaktive stoffer og finnes i nesten alle produkter som skummer. De løser opp hudoljer og skader hudens beskyttende lag. SLS denaturerer proteiner og forårsaker irritasjon og gir miljømessige forurensninger lettere tilgang til de nedre, følsomme lagene i huden. SLS kan være veldig irriterende og har blitt brukt til å skape hudirritasjoner i laboratoriene for å måle helingsegenskapene til betennelsesdempende medisiner. SLS kan forårsake øyeirritasjon som kan være akutt hornhinneskade eller skade ved absorpsjon i et ikke-øye område. Som mutagenisitet har SLS vært sterkt knyttet til kreft.

Meny