Grunderens Story

glowbiotics grundere christine watson

Det å få diagnosen brystkreft i en alder av 31, uten familiehistorie og bare 5% sjanse for å overleve, stoppet livet mitt. I det øyeblikket jeg fikk nyheten bestemte jeg meg for at jeg skulle være en del av de 5%-ene som overlevde. Jeg tenkte med meg selv at noen utgjør den prosentandelen, og at det skulle bli meg. Jeg ble plutselig veldig klar over hva jeg gjorde med kroppen min, og jeg la merke til hva jeg spiste, drakk, treningsmengden jeg gjorde, hvor mye søvn jeg fikk pluss hva jeg brukte på huden min.

Da jeg fikk diagnosen, var jeg skjønnhetsinnkjøperen for Harrods i London. Jeg begynte å forske på hudpleiemerkene og deres ingredienser. Jeg innså raskt at veldig få var egnet for mine behov. Enten var de alle naturlige og gjorde veldig lite, eller de var svært korrigerende og effektive. Men som regel inneholdt de effektive potensielt skadelige konserveringsmidler, xenoøstrogener, parabener, sulfater, fargestoffer og andre skadelige ingredienser.

DET VAR RETT OG SLETT IKKE MYE TILGJENGELIGE PRODUKTER FOR KVINNER, SOM MEG SOM ØNSKET PRODUKTER SOM FUNGERTE, OG SAMTIDIG VAR GODE FOR KROPPEN MIN.

Heldigvis har vitenskapen kommet langt. Med min manns bakgrunn innen både medisinsk og detaljhandel hudpleie og vår vitenskapsmann kunnskap om banebrytende ingredienser, utviklet vi GLOWBIOTICS. En produktserie rik på sunn sunn probiotika, både resultatdrevet og uten ingredienser som er skadelige for kroppen. Jeg håper du blir forelsket i GLOWBIOTICS så mye som jeg har fordi vi på GLOWBIOTICS bruker bakterier for å jobbe for deg og ikke mot deg.

Meny