Sensitiv Hud

LIVSSTIL FOR SENSITIV HUD

Det er mange grunner til at huden din kan være reaktiv: rengjøringsprodukter, matvaner, overeksponering for sollys, eller til og med kosmetikk og hudpleieprodukter du bruker. Huden din kan være følsom som et resultat av en allergi eller irritasjon.

Alle kan ha en reaksjon på et produkt eller en spesifikk ingrediens, men personer med vedvarende problemer er klassifisert som å ha sensitiv hud.

Hva er årsaken til Sensitiv Hud?

Hudbarrieren gjør vanligvis en god jobb med å ikke la molekyler og irritanter passere, men sensitiv hud har en tendens til å være mer gjennomtrengelig enn normal hud. Dette er et problem fordi naturlig fuktighet slipper ut raskere enn den burde (transepidermalt vanntap, eller TEWL), og sterke ingredienser i produktene og kosmetikkene dine kan trenge lett inn i huden din.

Å behandle din allerede opprørte hud for aggressivt kan være en årsak til følsomhet. Den gjennomsnittlige kvinnen bruker 12 forskjellige produkter med 168 unike ingredienser hver dag, pluss alt annet huden din blir tvunget til å takle: forurensning, hormonelle forandringer, emosjonell stress. 

Ikke rart at huden din utvikler rare problemer!

Hvordan ser Sensitiv Hud ut?

Huden din kan være følsom hvis den er:

 1. Reaktiv. Vanlige utløsere inkluderer såper, dufter, hudpleieprodukter, vaskemidler, parfymer eller husholdningsprodukter, eller fra kulde, vind og sol.
 2. Kløende og stram. Føles som om den ikke passer, spesielt etter rengjøring med produkter som er for tøffe eller bruker varmt vann eller når luften er kald og tørr.
 3. Tørr.
 4. Hudutbrudd utsatt. Det ser ut som kviser, men kvise/akne produkter gjør bare ting verre.
 5. Ulykkelig i solen. Viser tegn på rødhet eller irritasjon.
 6. Rød i form av utslett, rødflammet eller røde utvidede kar.
 7. Sviende og brennende etter bruk av hudpleieprodukter. 
 8. Flassende.

Hvordan ta vare på Sensitiv Hud?

Du kan ikke unngå å forstyrre huden din, men du kan følge disse trinnene for å sikre at du holder huden så lykkelig som mulig.

 1. Se hva du spiser. Krydret mat kan forverre rødhet, og sukkerholdige matvarer har vært knyttet til betennelse. På den annen side kan det å spise mat som er rik på Probiotika – som yoghurt/Biola med levende kulturer – forhindre følsomhet, rødhet og kløe ved å blokkere frigjøring av inflammatoriske kjemikalier. Sunne spisevaner skyller ut giftstoffer.  Drikk mye vann og fersk juice for å holde deg hydrert.
 2. Behandle huden din forsiktig. Les ingredienser.  Styr unna alt som inneholder alkohol, og unngå tøffe eksfolianter, som kan forverre problemet. Velg elementer som inneholder anti-allergifremkallende, betennelsesdempende og irriterende ingredienser. Unngå varmt vann og dusjer som er for lange.
 3. Støtt huden din! Aktuelle Probiotiske produkter hjelper til med å styrke hudens naturlige forsvarsmekanismer, noe som gjør den mer motstandsdyktig mot skader fra miljøbelastninger ved å danne et beskyttende skjold på hudens overflate. De gode bakteriene hjelper til med å styrke hudens immunsystem, og fremskynder reparasjonen.
 4. Rengjør forsiktig. Velg et såpefrie rengjøringsmidler, og hold rutinene enkle.
 5. Hydrer (gi fuktighet). Legg på en krem ​​eller serum som har ceramider, hyaluronsyre og et peptidkompleks for å forhindre at det tørker ut.
 6. Lytt til huden din. Vær oppmerksom når den reagerer slik at du vet hva du skal unngå i fremtiden. 
 7. Gi huden en pause. Noen aktuelle produkter kan gi øyeblikkelig lettelse. Aktuelle antihistaminer hjelper til med å lindre kløe og redusere betennelser for allergier. Hydrokortison kan gjøre det samme for kontakteksem. Et kjølig havregrynbad kan berolige brennende hud.
 8. Se på vanene dine. Røyking, stress, søvnmangel og alkoholforbruk kan føre til at sensitiv hud blusser opp.

Hud-produkter for Sensitiv Hud.

Fra genetiske forhold som rosacea og eksem, til alvorlige allergier og solbrenthet, er sjansen stor for at vi alle på et eller annet tidspunkt har fått en hudreaksjon. Det som skiller en ekte sensitiv hudtype som har reaksjoner på en ingrediens eller et produkt, er lengden, utholdenheten og de medfølgende følelsene av hudreaksjonen.

Det er mulig å bli utsatt for situasjoner og ingredienser som utløser midlertidige hudreaksjoner. Imidlertid kan konsistente symptomer på flassing, rødhet, utslett, hevelse i form av vedvarende følelse av kløe, svie og / eller tetthet, tyde på en generell sensitiv hudtype.

GLOWBIOTICS Probiotisk hudpleie teknologi leverer aktive ingredienser til huden din. De er klinisk bevist å være ikke-inflammatorisk, beroligende og pH-balansert for alle hudtyper og spesielt sensitiv hud.

GLOWBIOTICS forslag til produkt for Sensitiv Hud:

 • Rens Morgen & Kveld: PROBIOTIC REVITALIZING CLEANSER
 • Behandle huden på Kvelden: ADVANCED VITAMIN-C, BRIGHTENING SERUM
 • Behandle huden på Morgen & Kveld: CALMING RESTORATIVE TREATMENT
 • Behandle kun på Kvelden: RETINOL ANTI-AGING + BRIGHTENING TREATMENT eller ADVANCED RETINOL RENEWAL TREATMENT
 • Hydrer/Fuktighet Morgen & Kveld: GENTLE PROBIOTIC CALMING LOTION
 • Beskytt på Dagen: SOLBESKYTTELSE – SOLFAKTOR FARGE SPF 30 – BREDSPEKTRET UVA/UVB
 • Øyeområde Morgen & Kveld: SOOTHING + REVITALIZING EYE CREAM

GI DINE DAGLIGE HUDRUTINER en BOOST!

FOR EKSTRA oppstramming, hydrering og volum…. påfør  Advanced Anti-Aging Replenishing Oil  på hals og / décolleté om morgenen og / eller kvelden før du bruker et av Behandle trinnene over med ELLER bland direkte inn i Hydrer/Fuktighetstrinnet!

FOR EKSTRA balanse, beroligende og utstråling…. påfør Probiotic HydraGlow Cream Oil

 på ansikt, hals og décolleté etter at du har brukt morgenbehandlingstrinnet ELLER bland direkte inn i morgen- Hydrer/Fuktighetstrinnet ELLER blandet med tonet solkrem SPF 30 Broad Spectrum UVA / UVB ELLER blandet med det flytende foundation.

FOR EKSTRA beroligende og rødhetsreduksjon …. påfør Advanced Anti-Aging Replenishing Oil på ansikt, hals og / eller décolleté om morgenen og / eller kvelden før du bruker behandlingstrinn ELLER bland direkte i Hydrer/Fuktighetstrinnet!

PRODUKTER FOR SENSITIV HUD

Meny