Tørr Hud

TØRR HUD

LIVSSTIL FOR TØRR HUD

Tørr hud i ansiktet og eksem kan være forårsaket av mange ting, noen utenfor vår kontroll, men mange av dem innenfor. Hvis du har dekket deg med fuktighetskrem, men ikke får noen lettelse, hvor går det da galt med behandling? Hva kan være årsaken til det?

Flere faktorer kan bidra til tørr hud: vinteren, aldring, en underliggende hudtilstand eller andre miljøfaktorer. Noen ganger løser det seg selv, og noen ganger må du ringe hudlegen din.

Hva er årsaken til Tørr Hud av?

Alder - huden blir tynnere og tørrere

Når hudens barriere ikke fungerer bra, går for mye vann eller olje tapt. Hudens ytre lag mister evnen til å holde sammen og beskytte de indre lagene under den. De indre lagene, som er ansvarlige for mesteparten av hudens elastisitet, mister fuktigheten gjennom den skadede hudbarrieren.

Ting som kan bidra til tørr hud inkluderer:

Alder:
Huden blir tynnere og tørrere når vi eldes.

Sykdom:
De med eksem som barn har større sannsynlighet for å ha tørr hud som voksne. Psoriasis er en annen som kan føre til tørr hud. Patologiske forhold som diabetes, skjoldbrusk sykdom eller underernæring kan også være faktorer.

Vanneksponering:
Høye klorinnhold kan tørke huden. Svømming med jevne mellomrom kan gjøre det, men noen tappevann har nok klor til å irritere huden din også. “Hardt” vann som inneholder en høy konsentrasjon av mineraler (bly, magnesium og sink) kan etterlate en film på huden som forårsaker tørrhet.

Klima:
Mindre fuktighet i luften kan føre til tørr hud, spesielt om vinteren med tvungen, varm luft både inne i huset eller på jobben og i bilen.

Jobb:
Å bruke tid nedsenket i vann eller vaske hendene hele dagen kan gjøre huden din tørr, rå og sprukket.

Genetisk:
Forskere sier at det kan arves.

Hvordan ser tørr hud ut?

Vanlige tegn og symptomer inkluderer:

 1. Grov, skjellende eller flassende hud
 2. Grå, aske hud (hos personer med mørkere hudtoner)
 3. Sprukne lepper
 4. Kløe
 5. Sprekker i huden, som kan blø.

PRODUKTER FOR TØRR HUD

Mangel på fuktighet i huden kan komme fra mange forskjellige situasjoner. Miljømessig eller genetisk kan føre til at huden blir dehydrert, tørr eller til og med for tørr. Forskjellen mellom dehydrert hud og tørr eller overdreven tørr hud har å gjøre med mangel på vann/fuktighet ELLER mangel på olje i huden. Dehydrert hud mangler vann/fuktighet og tørr eller overdreven tørr hud mangler olje.

Dehydrering kan betraktes som en midlertidig tilstand i huden og kan være lett å behandle med noen få justeringer av livsstilen din og hudpleie diett. Fordi behandling av dehydrering begynner fra innsiden og ut, har hudprodukter med Probiotika, som Glowbiotics, naturlige egenskaper som å balansere hudens hydratiseringsnivå innenfra, i stedet for bare på hudens overflate. Å bruke Glowbiotics Probiotisk hudpleie i daglige hudpleierutiner gir en fordel når disse hudtilstandene oppstår.  Sammen med Probiotika bruker Glowbiotics aktive, målrettede ingredienser som er bevist å hjelpe til å fylle opp og forhindre fremtidig dehydrert hud.

GLOWBIOTICS forslag til produkt for Tørr Hud:

 • Behandling Rens Morgen & Kveld: PROBIOTIC REVITALIZING CLEANSER
 • Balanse i huden: PROBIOTIC BRIGHTENING + REFINING LAYERING SOLUTION, PROBIOTIC INSTANT RESURFACING PADS
 • Behandle kun på Kvelden: inneholder ADVANCED VITAMIN-C, BRIGHTENING SERUM
 • Behandle huden på Morgen & Kveld: inneholder ADVANCED RETINOL RENEWAL TREATMENT, ULTIMATE YOUTH RESTORING SERUM
 • Hydrer/Fuktighet Morgen & Kveld: PROBIOTIC MULTI-BRIGHTETNING ANTI-AGING CREAM
 • Beskytt på Dagen: inneholder SOLBESKYTTELSE – SOLFAKTOR FARGE SPF 30 – BREDSPEKTRET UVA/UVB
 • Øyeområde Morgen & Kveld: SOOTHING + REVITALIZING EYE

GI DINE DAGLIGE HUDRUTINER en BOOST!

FOR EKSTRA oppstramming, hydrering og volum behandling…. påfør  Advanced Anti-Aging Replenishing Oil fuktighetskrem på hals og / décolleté om morgenen og / eller kvelden før du bruker et av Behandle trinnene over med ELLER bland direkte inn i Hydrer/Fuktighetstrinnet!

FOR EKSTRA balanse, beroligende og utstråling…. påfør Probiotic HydraGlow Cream Oil på ansikt, hals og décolleté etter at du har brukt morgenbehandlingstrinnet ELLER bland direkte inn i morgen- Hydrer/Fuktighetstrinnet ELLER blandet med tonet solkrem SPF 30 Broad Spectrum UVA / UVB ELLER blandet med flytende foundation.

FOR EKSTRA beroligende og rødhetsreduksjon …. påfør Advanced Anti-Aging Replenishing Oil fuktighetskrem på ansikt, hals og / eller décolleté om morgenen og / eller kvelden før du bruker behandlingstrinn ELLER bland direkte i hydrattrinnet!

PRODUKTER FOR SENSITIV HUD

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Alder - huden blir tynnere og tørrere
Meny