Ingredienser

INGREDIENTS

PROBIOTISKE DERIVERTE BIOAKTIVER

Ikke-levende molekyler fra kroppsvennlige bakterier er med på å skape utseendet til sunn, spenstig hud, samtidig som hudens evne til å beskytte og forsvare mot miljøforurensning øke.

Utvalgt i:

Probiotisk oppstramming + påfyllende lotion | Mild Probiotisk beroligende lotion | Probiotiske øyeblikkelig gjenoppblåsningsputer | Probiotisk HydraGlow kremolje | Probiotisk avklarende lotion


SMART RETINOID KOMPLEKS

Et proprietært kompleks som kombinerer to høy ytelser retinoider, i en effektiv og sikker levering, øker hudens naturlige produksjon av essensielle anti-aging proteiner, og reduserer utseendet på fine linjer og rynker. Maksimalt fornyelsespotensial med praktisk talt null irritasjon.

Utvalgt i:

Ultimate Youth Restoring Serum | Avansert behandling med retinolfornyelse


SMART PEPTIDE 189

lipo-oligopeptid som reduserer utseendet på fine linjer og rynker via produksjon av retinoidforsterkende enzymer, øker ytelsen til retinoider som finnes i en formulering.

Utvalgt i:

Probiotisk revitaliserende rensemiddel | Ultimate Youth Restoring Serum | Avansert vitamin C-lysende serum  | Avansert behandling med retinolfornyelse


SMART PEPTIDE 13 + CHELASYN

Opprettholder sunn balanse av hudens mikrobiomøkologi.

Utvalgt i: 

Acne Clarifying + Refining Treatment |  Probiotisk avklarende lotion | Probiotic Acne Treatment Cleanser


SMART PEPTIDE 239/240

Trygge, biomimetiske peptider som bidrar til å øke hudens naturlige produksjon av essensielle anti-aldringsproteiner.

Utvalgt i:

Ultimate Youth Restoring Serum | Beroligende restorativ behandling


ACTIWHITE®

Actiwhites høye kapasitet til å redusere melanogenese er knyttet til en reduksjon av tyrosinaseaktivitet i melanocytter og også en hemming av melanosommodning. Denne doble biologiske traseen resulterer i en forbedret blekningseffektivitet, mens den synlig oppnår lynnedslag sammenlignet med markedets benchmarks. Actiwhite® har klinisk testet og sammenlignet med Hydroquinone på kvinnelige asiatiske mørke hudfrivillige, og har tydelig vist bedre ytelse etter 6 uker. Actiwhite® tolereres godt av huden, og tillater daglig bruk.


AVANSERT SILIKON ELASTOMER

En kombinasjon av unike forbindelser som gir en lett, ikke-fet og silkeaktig følelse. I tillegg kan de brukes til å gi substantivitet, motstand mot vasking og for å øke SPF.


ALOE VERA

Aloe Vera er den mest brukte urten i hudpleie. Den inneholder aminosyrer, mineraler som kalsium, magnesium og natrium, enzymer, vitaminer, polysakkarider, nitrogen og andre komponenter som gjør det til et mirakel skjønnhetsurt. Aloe Vera hjelper til med å øke blodsirkulasjonen, og dermed lette oksygenutvekslingen mellom cellene for å gi næring. Det gir også lettelse til insektbitt, kviser, solbrenthet, utslett og andre aktuelle forhold.


AZELAIC ACID

En naturlig forekommende dikarboksylsyre som finnes i korn som hvete, rug og bygg. Brukt for sine antibakterielle og antiinflammasjonsegenskaper, hjelper det å bekjempe bakterier og behandle mild kviser. Azelaic Acid normaliserer også keratinisering.


BEARBERRY LEAF EXTRACT (BETA-ARBUTIN)

Beta-Arbutin blir ofte referert til som bare Arbutin. Som et naturlig ekstrakt som finnes i Bearberry (Uva Ursi) planter, gir Arbutin en lysende effekt på huden ved å hemme tyrosinaseaktivitet. Selv om Arbutin er et naturlig derivat av Hydrokinon, har det ikke de samme bivirkningene.


BETA GLUCAN 1, 3

En renset form avledet fra gjær, Beta Glucan 1, 3, er naturlige ingredienser som tilbyr betydelige ytelsesforbedrende egenskaper for bruk i personlig pleie. Studier har vist at molekylet, til tross for sin betydelige molekylvekt, er i stand til å komme inn i stratum corneum og epidermis og trenge inn i huden. De observerte effektene av Beta Glucan 1, 3 på restrukturering av vev og reduksjon av rynker er sannsynligvis mediert av fibroblaststimulering og kollagenavsetning i dermis.


BISABOLOL EKSTRAKT

Bisabolol har utmerkede anti-irriterende og betennelsesdempende egenskaper, noe som gjør det til en ideell ingrediens for hudpleieprodukter. Det har også antibakterielle og soppdrepende egenskaper og har blitt brukt i hundrevis av år i medisinsk bruk. Denne naturlig forekommende ingrediensen hjelper med å akselerere helingsprosessen i huden og kan brukes trygt på sensitiv hud. Bisabolol oppnås fra kamilleplanten. Den høye konsentrasjonen av panthenol bidrar effektivt til å stimulere helbredelsen av huden.


PÅFØRINGS FRØOLJE

Borage Seed Oil har en effektiv antiirriterende middel og har demonstrert fuktighetsegenskaper og en evne til å forbedre tilfeller av kløe og xerose (hudutslett.) Det er en rik kilde til gamma-linolensyre.


KOFFEIN

Forekommer naturlig i kaffe, cola, guana pasta, kola nøtter og te, koffein hjelper innsnevring av blodkar for å redusere rødhet, men er også kjent for å redusere puffiness.


KALENDULA-EKSTRAKT

Kombinasjonen av lipofile (olje) ekstrakter og hydrofile (vann) ekstrakter inneholder flavonoider og saponiner som kan bidra til å fremme heling og hudreparasjon, samtidig som de har utmerket


 

Meny